Како да отворите сметка и да депонирате во LBank
Упатства

Како да отворите сметка и да депонирате во LBank

Отворањето трговска сметка на LBank не може да биде полесно; се што ви треба е адреса на е-пошта, телефонски број или сметка на Google. По успешното креирање на сметка, можете да додадете криптовалута на LBank од вашиот личен дигитален паричник или да ја купите таму.
Како да се најавите на LBank
Упатства

Како да се најавите на LBank

Како да се најавите на вашата сметка на LBank [PC] 1. Посетете ја почетната страница на LBank и изберете [Log In] од горниот десен агол. 2. Кликнете на [Log In] отк...
Како да се повлечете и да направите депозит во LBank
Упатства

Како да се повлечете и да направите депозит во LBank

Овој пост ќе покаже како да испраќате криптовалути воопшто, и конкретно USDT од вашиот личен криптопаричник до LBank, како и како да ги зачувате вашите локални валути на криптопаричникот на LBank. За да добиете готовина, можете исто така да ја продадете или повлечете вашата криптовалута.
Како да започнете тргување со LBank во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници
Упатства

Како да започнете тргување со LBank во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници

Отворете сметка на LBank секогаш кога размислувате за тргување со криптовалути. Ќе покриеме се што треба да знаете за користење на LBank во нашата лекција. Како да се регистрирате, депонирате криптовалута, купувате, продавате и повлекувате средства од LBank се опфатени во ова упатство. Бидејќи е создадена за сите типови на корисници, оваа размена е безбедна и удобна за користење.
Како да тргувате со крипто на LBank
Упатства

Како да тргувате со крипто на LBank

Како да тргувате на Интернет на LBank? Спот трговија е едноставна трансакција помеѓу купувачот и продавачот за тргување по тековната пазарна стапка, позната како спот цена. Т...
Како да депонирате на LBank
Упатства

Како да депонирате на LBank

Депонирајте Crypto во LBank Можете да ги преместите вашите имоти за криптовалути од друга платформа или паричник во вашиот паричник LBank за тргување. Како да ја најдам...