LBank Отвори сметка - LBank North Macedonia - LBank Северна Македонија

Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
Создадете сметка на LBank во неколку едноставни чекори користејќи ја вашата адреса за е-пошта, телефонски број или сметка на Google. После тоа, најавете се на LBank користејќи ја вашата новоформирана сметка.


Како да отворите сметка на LBank

Како да отворите сметка на LBank [мобилен]

Отворете сметка преку мобилен веб

1. За да се регистрирате, изберете го симболот во горниот десен агол на почетната страница на LBank .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
2. Кликнете на [Register] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
3. Внесете ги [адресата за е-пошта] и [лозинката] што ќе ги користите за вашата сметка и [Кодот за покана (изборно)] . Обележете го полето до [Да го прочитав и се согласивте за корисничкиот договор на LBank] и допрете [Регистрирај се] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
4. Внесете [Email verification code] испратен на вашата е-пошта. Потоа кликнете [Поднеси] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
5. Кодот за верификација ќе биде испратен на вашата е-пошта.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
6. Вашата регистрација за сметка е завршена.Сега можете да се најавите за да започнете со тргување!
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank


Отворете сметка преку апликацијата LBank

1. Отворете ја апликацијата LBank [ LBank App iOS ] или [ LBank App Android ] што сте ја презеле и кликнете на иконата на профилот и допрете [Login/Register] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank

2. Кликнете на [Register] . Внесете ги [Телефонски број] и [Лозинка] што ќе ги користите за вашата сметка.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
3. Поставете ја вашата лозинка и кодот за покана (опционално). Обележете го полето до [Да го прочитав и се согласивте за корисничкиот договор на LBank] и кликнете [Регистрирај се] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
7. Вашата регистрација за сметка е завршена.Сега можете да се најавите за да започнете со тргување!
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
Забелешка:

Силно препорачуваме да овозможите двофакторна автентикација (2FA) за безбедноста на вашата сметка. LBank поддржува и Google и SMS 2FA.

*Пред да започнете со тргување со P2P, прво треба да ја завршите потврдата на идентитетот и автентикацијата 2FA.

Како да отворите сметка на LBank [PC]

Отворете сметка користејќи телефонски број

1. Одете во LBank и потоа кликнете на [Register] во десниот агол на горниот дел. 2. На страницата за регистрација, изберете [Country code] , внесете го вашиот [ Phone number] и креирајте лозинка за вашата сметка. Потоа, прочитајте и согласете се со Условите за користење и кликнете [Регистрирај се] . Забелешка :
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank

Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
 • Вашата лозинка мора да биде комбинација од бројки и букви. Треба да содржи најмалку 8 знаци, една ГОРНА буква и еден број.
 • Ако ве упатиле да се регистрирате на LBank, пополнете го точниот код за покана (опционално) овде.

3. Системот ќе испрати код за потврда на вашиот телефонски број . Внесете го кодот за потврда во рок од 60 минути.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
4. Честитки, успешно се регистриравте на LBank .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank


Отворете сметка користејќи е-пошта

1. Прво, одите на веб-локацијата на LBank и кликнете [Register] во десниот агол на горниот дел.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
2. Откако ќе ја отворите страницата за регистрација, внесете ја вашата [Е-пошта] , поставете ја лозинката, кликнете [Јас прочитав договорено со LBank Service Agreement] откако ќе завршите со читање и кликнете [Регистрирај се] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
Запомнете: Вашата регистрирана сметка за е-пошта е тесно поврзана со вашата сметка на LBank, затоа ве молиме погрижете се за безбедност и изберете силна и комплицирана лозинка која вклучува големи и мали букви, бројки и симболи. Конечно, направете точна евиденција на лозинките за регистрираната сметка за е-пошта и LBank. И чувајте ги внимателно.

3. Внесете[Кодот за верификација] испратен на вашата е-пошта.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
3. По завршувањето на чекорите еден до два, регистрацијата на вашата сметка е завршена . Можете да ја користите платформата LBank и да започнете со тргување .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank


Инсталирајте ја апликацијата LBank

Инсталирајте ја апликацијата LBank iOS

1. Преземете ја нашата апликација LBank од App Store или кликнете LBank - Купете Bitcoin Crypto

2. Кликнете [Get] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
3. Почекајте да заврши инсталацијата. Потоа можете да ја отворите апликацијата и да се регистрирате на апликацијата LBank.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank


Инсталирајте ја апликацијата LBank Android

1. Отворете ја апликацијата подолу на вашиот телефон со кликнување на LBank - Купи Bitcoin Crypto .

2. Кликнете на [Install] за да го завршите преземањето.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
3. Отворете ја апликацијата што ја презедовте за да регистрирате сметка во апликацијата LBank.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Дали е потребно преземање на програмата на компјутер или паметен телефон?

Не, не е потребно. Едноставно пополнете го формуларот на веб-страницата на компанијата за да се регистрирате и да креирате индивидуална сметка.


Како да го менувам моето поштенско сандаче?

Ако треба да ја измените е-поштата на вашата сметка, вашата сметка мора да помине сертификација на ниво 2 најмалку 7 дена, а потоа подгответе ги следните информации и доставете ги до службата за корисници:
 • Обезбедете три фотографии за потврда:
  1. Преден поглед на лична карта/пасош (треба јасно да се прикажат вашите лични податоци)
  2. лична карта/пасош обратно
  3. Држејќи ја страницата со информации за лична карта/пасош и хартијата за потпис, напишете на хартијата: сменете го поштенското сандаче xxx во поштенско сандаче xxx, LBank, тековна (година, месец, ден), потпис, ве молиме проверете дали содржината на фотографијата и личниот потпис се јасно видливи.
 • Слика од екранот на најновата историја на надополнување и трансакции
 • Вашата нова адреса за е-пошта

По поднесувањето на апликацијата, службата за корисници ќе го измени поштенското сандаче во рок од 1 работен ден, бидете трпеливи.

За безбедност на вашата сметка, откако ќе се измени поштенското сандаче, вашата функција за повлекување нема да биде достапна 24 часа (1 ден).

Ако имате какви било проблеми, ве молиме контактирајте со официјалната е-пошта на LBank: [email protected] и ние ќе ви обезбедиме искрена, пријателска и непосредна услуга. Исто така, ве поздравуваме да се придружите на англиската заедница за да разговараме за најновото издание, (Телеграма): https://t.me/LBankinfo .


Не можете да добиете е-пошта од LBank?

Ве молиме љубезно следете ги следниве постапки:
 1. Ве молиме потврдете ја регистрираната сметка на е-пошта и проверете дали е точна.
 2. Ве молиме проверете ја папката спам во системот за е-пошта за да ја побарате е-поштата.
 3. Белата листа на е-пошта LBank во вашиот сервер за е-пошта.
Додајте ги следните сметки на вашата бела листа:

[email protected]

[email protected]
 1. Осигурете се дека клиентот за е-пошта работи вообичаено.
 2. Се препорачува да се користат популарни услуги за е-пошта како Outlook и QQ. (Услугата за е-пошта на Gmail не се препорачува)
Доколку наидете на какви било проблеми, ве молиме контактирајте ја нашата официјална услуга за е-пошта, [email protected] и ние ќе ви ја обезбедиме најзадоволителната услуга. Ви благодариме повторно за поддршката и разбирањето!

Во исто време, добредојдени сте да се придружите на глобалната заедница на LBank за да разговарате за најновите информации (Телеграма): https://t.me/LBankinfo .

Работно време за онлајн услуги на клиентите: 9:00 - 21:00 часот

Систем за барање: https://lbankinfo.zendesk.com/hc/zh-cn/requests/new

Официјална е-пошта: [email protected]

11111-11111-11111-22222 -33333-44444

Како да се најавите на LBank Broker Trading

Како да се најавите на вашата сметка на LBank [PC]

1. Посетете ја почетната страница на LBank и изберете [Log In] од горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
2. Кликнете на [Log In] откако ќе ги дадете регистрираните [Email] и [Password] .

Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
3. Завршивме со Login.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank


Пријавете се на LBank со Google

1. Одете на главната страница на LBank и изберете [Log In] од горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
2. Кликнете на копчето Google .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
3. Ќе се отвори прозорец за најавување на вашата сметка на Google, внесете ја вашата Gmail адреса таму и потоа кликнете [Следно] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
4. Потоа внесете ја лозинката на вашата сметка на Gmail и кликнете [Следно] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
5. За да го завршите поврзувањето на вашата сметка, можете да го пополните горното поле [Email address] и да ја внесете вашата [Password] во второто поле. Кликнете на [Link] за да споите две сметки во една.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
6. Го завршивме процесот на најавување.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank


Пријавете се на LBank со Apple

Исто така, имате избор да се најавите на вашата сметка на LBank преку Apple на интернет. Единственото нешто што треба да направите е:

1. Одете на почетната страница на LBank и изберете [Log In] од горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
2. Кликнете на копчето Apple .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
3. Ќе се отвори прозорецот за најавување на Apple, каде што ќе треба да го внесете [ID Apple] и да ја внесете [Password] од вашата сметка на Apple.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
4. Пополнете го [код за верификација] и испрати порака до вашиот ID Apple.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
5. Освен тоа, ако притиснете [Trust] , нема да треба да внесувате код за потврда следниот пат кога ќе се најавите.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
6. Кликнете на [Продолжи]да продолжиш понатаму.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
7. Ако сакате да ја објавите вашата адреса за е-пошта, кликнете [Сподели е-пошта] , во спротивно, изберете [Сокриј ја адресата на е-пошта] за да ја задржите вашата адреса на е-пошта приватна. Потоа, притиснете [Продолжи] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
8. За да го завршите поврзувањето на вашата сметка, можете да го пополните горното поле [Email address] и да ја внесете вашата [Password] во второто поле. Кликнете на [Link] за да споите две сметки во една.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
9. Го завршивме процесот на најавување.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank

Пријавете се на LBank со телефонски број

1. Посетете ја почетната страница на LBank и кликнете [Login] во горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
2. Кликнете на копчето [Phone] , изберете регионални шифри и внесете го вашиот телефонски број и лозинката ќе биде регистрирана. Потоа, кликнете [Login] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
3. Завршивме со најавувањето.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank


Како да се најавите на вашата сметка на LBank [мобилен]

Најавете се на вашата сметка на LBank користејќи ја апликацијата LBank

1. Отворете ја апликацијата LBank [LBank App iOS] или [LBank App Android] што сте ја презеле и притиснете [Log In] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
2. Внесете [Email Address] и [Password] што сте ги регистрирале во LBank и кликнете на копчето [Login] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
3. Пополнете го [Email verification code] и притиснете [Confirm] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
4. Го завршивме процесот на најавување.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank


Пријавете се на вашата сметка на LBank користејќи Mobile Web

1. Одете на почетната страница на LBank на вашиот телефон и изберете го симболот во горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
2. Кликнете на [Log In] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
3. Внесете ја вашата адреса за е-пошта , внесете ја вашата лозинка , изберете [Јас прочитав и се согласувам со] и кликнете [Најави се] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
4. Пополнете го [Email verification code] и притиснете [Submit] .
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank
5. Постапката за најавување сега е завршена.
Како да отворите сметка и да се најавите на LBank

Често поставувани прашања (ЧПП) за најавување

Како да ја вратите лозинката за најава?

Прво, веб-верзијата (страна на компјутерот) ја враќа лозинката, деталите се следни:

1. Кликнете [Forgot Password] на страницата за најавување за да влезете во страницата за враќање на лозинката.

2. Потоа следете ги чекорите на страницата, внесете ја вашата сметка и новата лозинка и проверете дали вашата нова лозинка е иста. Внесете го вашиот код за потврда на е-пошта.

3. Откако ќе кликнете на [Следно] , системот автоматски ќе скокне на страницата за најавување, а потоа ќе ја заврши [измена на лозинката] .

Ако имате какви било проблеми, ве молиме контактирајте со официјалната е-пошта на LBank [email protected], со задоволство ќе ви обезбедиме најзадоволителна услуга и ќе ги решиме вашите прашања што е можно поскоро. Ви благодариме повторно за вашата поддршка и разбирање!


Зошто добив непозната е-пошта за известување за најавување?

Непознато известување за најавување е заштитна мерка за безбедноста на сметката. За да ја заштити безбедноста на вашата сметка, CoinEx ќе ви испрати е-пошта [Непознато известување за најавување] кога ќе се најавите на нов уред, на нова локација или од нова IP адреса.

Ве молиме проверете повторно дали IP-адресата за најавување и локацијата во е-поштата [Unknown Sign-in Notification] се ваши:

Ако да, ве молиме игнорирајте ја е-поштата.

Ако не, ве молиме ресетирајте ја лозинката за најавување или оневозможете ја вашата сметка и веднаш поднесете билет за да избегнете непотребно губење на средствата.

Thank you for rating.