Жешка вест

Како да се регистрирате и најавите сметка на LBank
Упатства

Регистрирајте сметка на LBank со вашата е-пошта или активен телефонски број од вашата земја или престој. Дозволете ни да ве запознаеме со тоа како да регистрирате сметка и да се најавите на апликацијата и веб-страницата LBank.

Последни вести

Како да отворите сметка и да депонирате во LBank
Упатства

Како да отворите сметка и да депонирате во LBank

Отворањето трговска сметка на LBank не може да биде полесно; се што ви треба е адреса на е-пошта, телефонски број или сметка на Google. По успешното креирање на сметка, можете да додадете криптовалута на LBank од вашиот личен дигитален паричник или да ја купите таму.
Топ 10 трговци со криптовалути што треба да ги следите со LBank: Најдобра табела за тргување приказ
Стратегии

Топ 10 трговци со криптовалути што треба да ги следите со LBank: Најдобра табела за тргување приказ

Има десетици високо квалификувани крипто трговци кои слободно ги споделуваат своите идеи за да научите од нив. Само треба да знаете каде да ги најдете. Овде, составивме листа на 10 најдобри трговци со крипто што треба да ги следите на TradingView кои редовно ги споделуваат своите табели и знаење. Запомнете: не копирајте само занаети Никогаш не е добра идеја да се копираат крипто занаети. Не можете да ги знаете сите нијанси што влегуваат во туѓото поставување. Исто така, нема да управувате со трговијата како што ќе прави сопственикот. Трговците секогаш ќе имаат различни идеи. Различните временски рамки, поставки и методи водат до поларизирачки изгледи. Користете ги идеите на трговците на TradingView како референтна точка - не следете само слепо. Гледајте и учете од графиконите на TradingView. Погледнете што е направено добро, почнете да учите што функционира, а што не. Користете ги занаетите на другите за да го поттикнете вашето знаење за тргување и да станете најдобриот трговец што можете да бидете. Земете го она што го учите и применете го на вашето тргување на MEXC, без разлика дали тргувате место или маржа.