Како да се регистрирате и да депонирате на LBank
Упатства

Како да се регистрирате и да депонирате на LBank

Дозволете ни да ве водиме низ процесот на пријавување за сметка на LBank во неколку едноставни чекори. Оттука, можете да купите криптовалута на LBank или да додадете постоечка криптовалута во вашиот паричник LBank.
Како да се најавите и да ја потврдите сметката на LBank
Упатства

Како да се најавите и да ја потврдите сметката на LBank

Најавете се на вашата сметка на LBank, потврдете ги деталите за контакт, идентификацијата на снабдување и поставете слика или портрет. Погрижете се да ја заштитите вашата сметка на LBank - додека правиме се за да ја зачуваме вашата сметка безбедна, вие исто така имате моќ да ја зголемите безбедноста на вашата сметка на LBank.
Како да се регистрирате и најавите сметка на LBank
Упатства

Како да се регистрирате и најавите сметка на LBank

Регистрирајте сметка на LBank со вашата е-пошта или активен телефонски број од вашата земја или престој. Дозволете ни да ве запознаеме со тоа како да регистрирате сметка и да се најавите на апликацијата и веб-страницата LBank.
Како да се регистрирате и потврдите сметката на LBank
Упатства

Како да се регистрирате и потврдите сметката на LBank

Да започнеме со поминување низ неколку кратки и едноставни чекори за создавање сметка на LBank на апликацијата LBank или веб-локацијата на LBank. Потоа можете да ги отклучите ограничувањата за крипто депозит и повлекување на вашата сметка на LBank со завршување на потврдата на идентитетот. Обично, потребни се неколку минути за да се заврши овој процес.
Како да отворите сметка и да депонирате во LBank
Упатства

Како да отворите сметка и да депонирате во LBank

Отворањето трговска сметка на LBank не може да биде полесно; се што ви треба е адреса на е-пошта, телефонски број или сметка на Google. По успешното креирање на сметка, можете да додадете криптовалута на LBank од вашиот личен дигитален паричник или да ја купите таму.