LBank Hap llogari - LBank Albania - LBank Shqipëria

Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
Krijoni një llogari LBank në disa hapa të thjeshtë duke përdorur adresën tuaj të emailit, numrin e telefonit ose llogarinë tuaj Google. Pas kësaj, hyni në LBank duke përdorur llogarinë tuaj të sapokrijuar.


Si të hapni një llogari në LBank

Si të hapni llogarinë LBank [Mobile]

Hapni një llogari nëpërmjet Web Mobile

1. Për t'u regjistruar, zgjidhni simbolin në këndin e sipërm djathtas të faqes kryesore të LBank .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
2. Klikoni [Regjistrohu] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
3. Futni [adresën e emailit] dhe [fjalëkalimin] që do të përdorni për llogarinë tuaj dhe [Kodin e ftesës (opsionale)] . Zgjidhni kutinë pranë [Ke lexuar dhe rënë dakord për Marrëveshjen e Përdoruesit të LBank] dhe trokitni lehtë mbi [Regjistrohu] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
4. Futni [kodin e verifikimit të emailit] të dërguar në emailin tuaj. Pastaj klikoni [Dërgo] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
5. Kodi i verifikimit do të dërgohet në emailin tuaj.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
6. Regjistrimi juaj për një llogari ka përfunduar.Tani mund të identifikoheni për të filluar tregtimin!
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank


Hapni një llogari përmes aplikacionit LBank

1. Hapni aplikacionin LBank [ LBank App iOS ] ose [ LBank App Android ] që keni shkarkuar dhe klikoni në ikonën e profilit dhe prekni [Identifikohu/Regjistrohu] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank

2. Klikoni në [Regjistrohu] . Futni [Phone number] dhe [Password] që do të përdorni për llogarinë tuaj.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
3. Vendosni fjalëkalimin tuaj dhe kodin e ftesës (Opsionale). Shënoni kutinë pranë [Ke lexuar dhe rënë dakord për Marrëveshjen e Përdoruesit të LBank] dhe kliko [Regjistrohu] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
7. Regjistrimi juaj për një llogari ka përfunduar.Tani mund të identifikoheni për të filluar tregtimin!
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
Shënim:

Ne rekomandojmë shumë aktivizimin e vërtetimit me dy faktorë (2FA) për sigurinë e llogarisë suaj. LBank mbështet Google dhe SMS 2FA.

*Përpara se të filloni tregtimin P2P, duhet të përfundoni Verifikimin e Identitetit dhe vërtetimin 2FA fillimisht.

Si të hapni llogarinë LBank [PC]

Hapni një llogari duke përdorur numrin e telefonit

1. Shkoni te LBank dhe më pas klikoni [Regjistrohu] në këndin e djathtë të sipërm. 2. Në faqen e regjistrimit, zgjidhni [Country code] , futni [ Phone number] dhe krijoni një fjalëkalim për llogarinë tuaj. Më pas, lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe klikoni [Regjistrohu] . Shënim :
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank

Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
 • Fjalëkalimi juaj duhet të jetë një kombinim i numrave dhe shkronjave. Ai duhet të përmbajë të paktën 8 karaktere, një shkronjë të madhe dhe një numër.
 • Nëse jeni referuar për t'u regjistruar në LBank, sigurohuni që të plotësoni kodin e saktë të Ftesës (Opsionale) këtu.

3. Sistemi do të dërgojë një kod verifikimi në numrin tuaj të telefonit . Fut kodin e verifikimit brenda 60 minutave.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
4. Urime, ju jeni regjistruar me sukses në LBank .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank


Hapni një llogari duke përdorur Email

1. Së pari, shkoni në faqen e internetit të LBank dhe klikoni [Regjistrohu] në këndin e djathtë të sipërm.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
2. Pasi të hapni faqen e regjistrimit, shkruani [Email] tuaj , vendosni fjalëkalimin tuaj, klikoni [Kam lexuar dakord me Marrëveshjen e Shërbimit LBank] pasi të keni mbaruar së lexuari dhe klikoni [Regjistrohu] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
Mbani mend: Llogaria juaj e regjistruar e emailit është e lidhur ngushtë me llogarinë tuaj LBank, prandaj ju lutemi sigurohuni dhe zgjidhni një fjalëkalim të fortë dhe të ndërlikuar që përfshin shkronja të mëdha dhe të vogla, numra dhe simbole. Së fundi, bëni një regjistrim të saktë të fjalëkalimeve për llogarinë e regjistruar të emailit dhe LBank. Dhe mbajini ato me kujdes.

3. Hyni[Kodi i verifikimit] dërguar në emailin tuaj.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
3. Pas përfundimit të hapave një deri në dy, regjistrimi i llogarisë suaj ka përfunduar . Ju mund të përdorni platformën LBank dhe të filloni tregtimin .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank


Instaloni aplikacionin LBank

Instaloni aplikacionin LBank iOS

1. Shkarkoni aplikacionin tonë LBank nga App Store ose klikoni LBank - Bleni Bitcoin Crypto

2. Klikoni [Merr] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
3. Prisni që instalimi të përfundojë. Më pas mund të hapni aplikacionin dhe të regjistroheni në aplikacionin LBank.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank


Instaloni aplikacionin LBank Android

1. Hapni aplikacionin më poshtë në telefonin tuaj duke klikuar LBank - Bli Bitcoin Crypto .

2. Klikoni në [Install] për të përfunduar shkarkimin.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
3. Hapni aplikacionin që keni shkarkuar për të regjistruar një llogari në aplikacionin LBank.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A kërkohet shkarkimi i programit në një kompjuter ose smartphone?

Jo, nuk është e nevojshme. Thjesht plotësoni formularin e faqes së internetit të kompanisë për t'u regjistruar dhe krijuar një llogari individuale.


Si mund ta modifikoj kutinë time postare?

Nëse keni nevojë të modifikoni emailin e llogarisë suaj, llogaria juaj duhet të kalojë certifikimin e Nivelit 2 për të paktën 7 ditë, më pas përgatitni informacionin e mëposhtëm dhe dorëzojeni atë në shërbimin ndaj klientit:
 • Jepni tre fotografi verifikimi:
  1. Pamja e përparme e kartës së identitetit/pasaportës (duhet të tregohen qartë të dhënat tuaja personale)
  2. Karta e identitetit/pasaporta në të kundërt
  3. Duke mbajtur faqen e informacionit të kartës së identitetit/pasaportës dhe letrën e nënshkrimit, shkruani në letër: ndryshoni kutinë postare xxx në kutinë postare xxx, LBank, aktuale (viti, muaji, dita), nënshkrimi, ju lutemi sigurohuni që përmbajtja e fotografisë dhe nënshkrimi personal të jenë qartë të dukshme.
 • Pamje e historisë së rimbushjes dhe transaksioneve më të fundit
 • Adresa juaj e re e emailit

Pas dorëzimit të aplikacionit, shërbimi ndaj klientit do të modifikojë kutinë postare brenda 1 dite pune, ju lutemi të jeni të durueshëm.

Për sigurinë e llogarisë suaj, pasi të modifikohet kutia postare, funksioni juaj i tërheqjes nuk do të jetë i disponueshëm për 24 orë (1 ditë).

Nëse keni ndonjë problem, ju lutemi kontaktoni emailin zyrtar të LBank: [email protected] dhe ne do të ofrojmë shërbim të sinqertë, miqësor dhe të menjëhershëm për ju. Ju mirëpresim gjithashtu të bashkoheni me komunitetin anglez për të diskutuar çështjen më të fundit, (Telegram): https://t.me/LBankinfo .


Nuk mund të merrni një email nga LBank?

Ju lutemi ndiqni me mirësi procedurat e mëposhtme:
 1. Ju lutemi verifikoni llogarinë e regjistruar të emailit dhe sigurohuni që është e saktë.
 2. Ju lutemi kontrolloni dosjen e postës elektronike në sistemin e postës elektronike për të kërkuar emailin.
 3. Lista e bardhë e emailit LBank në serverin tuaj të postës elektronike.
Ju lutemi shtoni llogaritë e mëposhtme në listën tuaj të bardhë:

[email protected]

[email protected]
 1. Sigurohuni që klienti i emailit të funksionojë në mënyrë tipike.
 2. Rekomandohet përdorimi i shërbimeve të njohura të postës elektronike si Outlook dhe QQ. (Shërbimi i emailit Gmail nuk rekomandohet)
Nëse hasni ndonjë problem, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë zyrtar të emailit, [email protected] dhe ne do t'ju ofrojmë shërbimin më të kënaqshëm. Faleminderit përsëri për mbështetjen dhe mirëkuptimin tuaj!

Në të njëjtën kohë, jeni të mirëpritur t'i bashkoheni komunitetit global të LBank për të diskutuar informacionin më të fundit (Telegram): https://t.me/LBankinfo .

Orari i punës së shërbimit të klientit në internet: 9:00 - 21:00

Sistemi i kërkesave: https://lbankinfo.zendesk.com/hc/zh-cn/requests/new

Email zyrtar: [email protected]

11111-11111-11111-22222 -33333-44444

Si të regjistroheni në LBank Broker Trading

Si të identifikoheni në llogarinë tuaj LBank [PC]

1. Vizitoni faqen kryesore të LBank dhe zgjidhni [Log In] nga këndi i sipërm djathtas.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
2. Klikoni [Identifikohu] pasi të keni dhënë [Email] dhe [Fjalëkalimin] tuaj të regjistruar .

Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
3. Kemi përfunduar me hyrjen.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank


Hyni në LBank me Google

1. Shkoni te faqja kryesore e LBank dhe zgjidhni [Log In] nga këndi i sipërm djathtas.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
2. Klikoni në butonin Google .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
3. Do të hapet një dritare për t'u identifikuar në llogarinë tuaj të Google, futni adresën tuaj të Gmail atje dhe më pas klikoni [Next] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
4. Më pas futni fjalëkalimin e llogarisë tuaj Gmail dhe klikoni [Next] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
5. Për të përfunduar lidhjen e llogarisë suaj, mund të plotësoni kutinë e sipërme të [Email Adresa] dhe të futni [Password] në kutinë e dytë. Klikoni në [Link] për të bashkuar dy llogari në një.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
6. Kemi përfunduar procesin e identifikimit.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank


Hyni në LBank me Apple

Ju gjithashtu keni mundësinë të identifikoheni në llogarinë tuaj LBank nëpërmjet Apple në ueb. E vetmja gjë që duhet të bëni është:

1. Shkoni në faqen kryesore të LBank dhe zgjidhni [Log In] nga këndi i sipërm djathtas.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
2. Klikoni në butonin Apple .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
3. Dritarja e hyrjes në Apple do të hapet, ku do t'ju duhet të futni [ID Apple] dhe të futni [Password] nga llogaria juaj Apple.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
4. Plotësoni atë [kodin e verifikimit] dhe dërgoni një mesazh në ID-në tuaj Apple.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
5. Përveç kësaj, nëse shtypni [Trust] , nuk do të keni nevojë të futni një kod verifikimi herën tjetër që të identifikoheni.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
6. Klikoni [Vazhdo]te ecesh perpara.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
7. Nëse dëshironi të publikoni adresën tuaj të emailit, klikoni [Share Email Address] , përndryshe, zgjidhni [Hide Email Address] për të mbajtur private adresën tuaj të emailit. Më pas, shtypni [Vazhdo] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
8. Për të përfunduar lidhjen e llogarisë suaj, mund të plotësoni kutinë e sipërme të [Email Adresa] dhe të futni [Password] në kutinë e dytë. Klikoni në [Link] për të bashkuar dy llogari në një.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
9. Kemi përfunduar procesin e identifikimit.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank

Hyni në LBank me numrin e telefonit

1. Vizitoni faqen kryesore të LBank dhe klikoni [Login] në këndin e sipërm djathtas.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
2. Klikoni në butonin [Telefon] , zgjidhni kodet e zonës dhe futni numrin tuaj të telefonit dhe fjalëkalimi do të regjistrohet. Më pas, klikoni [Login] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
3. Kemi mbaruar me hyrjen.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank


Si të identifikoheni në llogarinë tuaj LBank [Mobile]

Hyni në llogarinë tuaj LBank duke përdorur aplikacionin LBank

1. Hapni aplikacionin LBank [LBank App iOS] ose [LBank App Android] që keni shkarkuar dhe shtypni [Identifikohu] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
2. Futni [Email Address] , dhe [Password] që keni regjistruar në LBank dhe klikoni butonin [Login] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
3. Plotësoni atë në [Email Verification Code] dhe shtypni [Konfirm] .
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
4. Kemi përfunduar procesin e identifikimit.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank


Hyni në llogarinë tuaj LBank duke përdorur Web Mobile

1. Shkoni te faqja kryesore e LBank në telefonin tuaj dhe zgjidhni simbolin në këndin e sipërm djathtas.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
2. Klikoni [Identifikohu] . 3. Fusni adresën
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank
tuaj të emailit, futni fjalëkalimin tuaj , zgjidhni [Kam lexuar dhe pranoj] dhe klikoni [Identifikohu] . 4. Plotësoni atë në [Email verification code] dhe shtypni [Submit] . 5. Procedura e hyrjes tani ka përfunduar.
Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank

Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank

Si të hapni llogari dhe të regjistroheni në LBank

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) rreth hyrjes

Si të rikuperoni fjalëkalimin tuaj të hyrjes?

Së pari, versioni i internetit (ana e kompjuterit) merr fjalëkalimin, detajet janë si më poshtë:

1. Klikoni [Forgot Password] në faqen e hyrjes për të hyrë në faqen e rikuperimit të fjalëkalimit.

2. Më pas ndiqni hapat në faqe, futni llogarinë tuaj dhe fjalëkalimin tuaj të ri dhe sigurohuni që fjalëkalimi juaj i ri të jetë i njëjtë. Futni kodin e verifikimit të postës elektronike.

3. Pasi të klikoni [Next] , sistemi automatikisht do të hidhet në faqen e hyrjes dhe më pas do të përfundojë [modifikimi i fjalëkalimit] .

Nëse keni ndonjë problem, ju lutemi kontaktoni shërbimin zyrtar të emailit të [email protected], do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë shërbimin më të kënaqshëm dhe t'i zgjidhim pyetjet tuaja sa më shpejt të jetë e mundur. Faleminderit përsëri për mbështetjen dhe mirëkuptimin tuaj!


Pse mora një email të panjohur të njoftimit për hyrje?

Njoftimi i panjohur i hyrjes është një masë mbrojtëse për sigurinë e llogarisë. Për të mbrojtur sigurinë e llogarisë suaj, CoinEx do t'ju dërgojë një email [Unknown Sign-in Notification] kur hyni në një pajisje të re, në një vendndodhje të re ose nga një adresë e re IP.

Ju lutemi kontrolloni dy herë nëse adresa IP e identifikimit dhe vendndodhja në emailin [Njoftimi për hyrje të panjohur] janë tuajat:

Nëse po, ju lutemi shpërfillni emailin.

Nëse jo, ju lutemi rivendosni fjalëkalimin e hyrjes ose çaktivizoni llogarinë tuaj dhe dorëzoni menjëherë një biletë për të shmangur humbjen e panevojshme të aseteve.

Thank you for rating.