Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në LBank
Tutoriale

Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në LBank

Hapja e një llogarie tregtare në LBank nuk mund të ishte më e lehtë; gjithçka që ju nevojitet është një adresë emaili, numër telefoni ose llogari Google. Pas krijimit të suksesshëm të një llogarie, mund të shtoni kriptomonedhë në LBank nga portofoli juaj personal dixhital ose ta blini atje.
10 tregtarët kryesorë të kriptomonedhave për t'u ndjekur me LBank: Grafiku më i mirë i Tregtisë së Shikimit
Strategjitë

10 tregtarët kryesorë të kriptomonedhave për t'u ndjekur me LBank: Grafiku më i mirë i Tregtisë së Shikimit

Ka dhjetëra tregtarë kriptosh shumë të aftë që ndajnë lirisht idetë e tyre që ju të mësoni. Thjesht duhet të dini se ku t'i gjeni. Këtu, ne kemi përpiluar një listë me 10 tregtarët kryesorë të kriptove për t'u ndjekur në TradingView, të cilët ndajnë rregullisht grafikët dhe njohuritë e tyre. Mbani mend: mos kopjoni vetëm tregti Nuk është kurrë një ide e mirë të kopjoni tregtitë e kriptove. Ju nuk mund t'i dini të gjitha nuancat që hyjnë në konfigurimin e dikujt tjetër. Ju gjithashtu nuk do ta menaxhoni tregtinë si pronari. Tregtarët gjithmonë do të kenë ide të ndryshme. Korniza kohore, konfigurime dhe metoda të ndryshme çojnë të gjitha në pikëpamje polarizuese. Përdorni idetë e tregtarëve në TradingView si pikë referimi – mos ndiqni vetëm verbërisht. Shikoni dhe mësoni nga grafikët e TradingView. Shikoni se çfarë është bërë mirë, filloni të mësoni se çfarë funksionon dhe çfarë jo. Përdorni tregtitë e të tjerëve për të ushqyer njohuritë tuaja tregtare dhe për t'u bërë tregtari më i mirë që mund të jeni. Merrni atë që mësoni dhe zbatojeni atë në tregtimin tuaj në MEXC, pavarësisht nëse jeni në vend tregtimi apo marzh.