Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në LBank
Tutoriale

Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në LBank

Hyni në llogarinë tuaj LBank, konfirmoni detajet tuaja të kontaktit, identifikimin e furnizimit dhe ngarkoni një foto ose portret. Sigurohuni që të siguroni llogarinë tuaj LBank - ndërsa ne bëjmë gjithçka për ta mbajtur llogarinë tuaj të sigurt, ju gjithashtu keni fuqinë për të rritur sigurinë e llogarisë tuaj LBank.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në LBank
Tutoriale

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në LBank

Le të fillojmë duke kaluar disa hapa të shkurtër dhe të thjeshtë për të krijuar një llogari LBank në aplikacionin LBank ose në faqen e internetit të LBank. Më pas mund të zhbllokoni kufizimet e depozitimit dhe tërheqjes së kriptove në llogarinë tuaj LBank duke përfunduar Verifikimin e Identitetit. Zakonisht duhen disa minuta për të përfunduar këtë proces.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në LBank
Tutoriale

Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në LBank

Hapja e një llogarie tregtare në LBank nuk mund të ishte më e lehtë; gjithçka që ju nevojitet është një adresë emaili, numër telefoni ose llogari Google. Pas krijimit të suksesshëm të një llogarie, mund të shtoni kriptomonedhë në LBank nga portofoli juaj personal dixhital ose ta blini atje.