Si të regjistroni një llogari në LBank

Si të regjistroni një llogari në LBank


Si të regjistroni një llogari LBank [PC]

Regjistrohuni në LBank me email

1. Së pari, shkoni në faqen e internetit të LBank dhe klikoni [Regjistrohu] në këndin e djathtë të sipërm.
Si të regjistroni një llogari në LBank
2. Pasi të hapni faqen e regjistrimit, shkruani [Email] tuaj , vendosni fjalëkalimin tuaj, klikoni [Kam lexuar dakord me Marrëveshjen e Shërbimit LBank] pasi të keni mbaruar së lexuari dhe klikoni [Regjistrohu] .
Si të regjistroni një llogari në LBank
Mbani mend: Llogaria juaj e regjistruar e emailit është e lidhur ngushtë me llogarinë tuaj LBank, prandaj ju lutemi sigurohuni dhe zgjidhni një fjalëkalim të fortë dhe të ndërlikuar që përfshin shkronja të mëdha dhe të vogla, numra dhe simbole. Së fundi, bëni një regjistrim të saktë të fjalëkalimeve për llogarinë e regjistruar të emailit dhe LBank. Dhe mbajini ato me kujdes.

3. Hyni[Kodi i verifikimit] dërguar në emailin tuaj.
Si të regjistroni një llogari në LBank
3. Pas përfundimit të hapave një deri në dy, regjistrimi i llogarisë suaj ka përfunduar . Mund të përdorni platformën LBank dhe të filloni tregtimin .
Si të regjistroni një llogari në LBank


Regjistrohu në LBank me numrin e telefonit

1. Shkoni te LBank dhe më pas klikoni [Regjistrohu] në këndin e djathtë të sipërm. 2. Në faqen e regjistrimit, zgjidhni [Country code] , futni [ Phone number] dhe krijoni një fjalëkalim për llogarinë tuaj. Më pas, lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe klikoni [Regjistrohu] . Shënim :
Si të regjistroni një llogari në LBank

Si të regjistroni një llogari në LBank
 • Fjalëkalimi juaj duhet të jetë një kombinim i numrave dhe shkronjave. Ai duhet të përmbajë të paktën 8 karaktere, një shkronjë të madhe dhe një numër.
 • Nëse jeni referuar për t'u regjistruar në LBank, sigurohuni që të plotësoni kodin e saktë të Ftesës (Opsionale) këtu.

3. Sistemi do të dërgojë një kod verifikimi në numrin tuaj të telefonit . Fut kodin e verifikimit brenda 60 minutave.
Si të regjistroni një llogari në LBank
4. Urime, ju jeni regjistruar me sukses në LBank .
Si të regjistroni një llogari në LBank

Si të regjistroni një llogari LBank [Mobile]

Regjistrohu në aplikacionin LBank

1. Hapni aplikacionin LBank [ LBank App iOS ] ose [ LBank App Android ] që keni shkarkuar dhe klikoni në ikonën e profilit dhe prekni [Identifikohu/Regjistrohu] .
Si të regjistroni një llogari në LBank

2. Klikoni në [Regjistrohu] . Futni [Phone number] dhe [Password] që do të përdorni për llogarinë tuaj.
Si të regjistroni një llogari në LBank
3. Vendosni fjalëkalimin tuaj dhe kodin e ftesës (Opsionale). Kontrolloni kutinë pranë [Ke lexuar dhe rënë dakord për Marrëveshjen e Përdoruesit të LBank] dhe kliko [Regjistrohu] .
Si të regjistroni një llogari në LBank
7. Regjistrimi juaj për një llogari ka përfunduar.Tani mund të identifikoheni për të filluar tregtimin!
Si të regjistroni një llogari në LBank
Shënim:
Ne rekomandojmë shumë aktivizimin e vërtetimit me dy faktorë (2FA) për sigurinë e llogarisë suaj. LBank mbështet Google dhe SMS 2FA.
*Përpara se të filloni tregtimin P2P, duhet të përfundoni Verifikimin e Identitetit dhe vërtetimin 2FA.


Regjistrohu në LBank Web

1. Për t'u regjistruar, zgjidhni simbolin në këndin e sipërm djathtas të faqes kryesore të LBank .
Si të regjistroni një llogari në LBank
2. Klikoni [Regjistrohu] .
Si të regjistroni një llogari në LBank
3. Futni [adresën e emailit] dhe [fjalëkalimin] që do të përdorni për llogarinë tuaj dhe [Kodin e ftesës (opsionale)] . Zgjidhni kutinë pranë [Ke lexuar dhe rënë dakord për Marrëveshjen e Përdoruesit të LBank] dhe trokitni lehtë mbi [Regjistrohu] .
Si të regjistroni një llogari në LBank
4. Futni [kodin e verifikimit të emailit] të dërguar në emailin tuaj. Pastaj klikoni [Dërgo] .
Si të regjistroni një llogari në LBank
5. Kodi i verifikimit do të dërgohet në emailin tuaj.
Si të regjistroni një llogari në LBank
6. Regjistrimi juaj për një llogari ka përfunduar.Tani mund të identifikoheni për të filluar tregtimin!
Si të regjistroni një llogari në LBank


Shkarkoni aplikacionin LBank

Shkarkoni aplikacionin LBank iOS

1. Shkarkoni aplikacionin tonë LBank nga App Store ose klikoni LBank - Bleni Bitcoin Crypto

2. Klikoni [Merr] .
Si të regjistroni një llogari në LBank
3. Prisni që instalimi të përfundojë. Më pas mund të hapni aplikacionin dhe të regjistroheni në aplikacionin LBank.
Si të regjistroni një llogari në LBank


Shkarkoni aplikacionin LBank Android

1. Hapni aplikacionin më poshtë në telefonin tuaj duke klikuar LBank - Bli Bitcoin Crypto .

2. Klikoni në [Install] për të përfunduar shkarkimin.
Si të regjistroni një llogari në LBank
3. Hapni aplikacionin që keni shkarkuar për të regjistruar një llogari në aplikacionin LBank.
Si të regjistroni një llogari në LBank

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A kërkohet shkarkimi i programit në një kompjuter ose smartphone?

Jo, nuk është e nevojshme. Thjesht plotësoni formularin e faqes së internetit të kompanisë për t'u regjistruar dhe krijuar një llogari individuale.


Si mund ta modifikoj kutinë time postare?

Nëse keni nevojë të modifikoni emailin e llogarisë suaj, llogaria juaj duhet të kalojë certifikimin e Nivelit 2 për të paktën 7 ditë, më pas përgatitni informacionin e mëposhtëm dhe dorëzojeni atë në shërbimin ndaj klientit:
 • Jepni tre fotografi verifikimi:
  1. Pamja e përparme e kartës së identitetit/pasaportës (duhet të tregohen qartë të dhënat tuaja personale)
  2. Karta e identitetit/pasaporta në të kundërt
  3. Duke mbajtur faqen e informacionit të kartës së identitetit/pasaportës dhe letrën e nënshkrimit, shkruani në letër: ndryshoni kutinë postare xxx në kutinë postare xxx, LBank, aktuale (viti, muaji, dita), nënshkrimi, ju lutemi sigurohuni që përmbajtja e fotografisë dhe nënshkrimi personal të jenë qartë të dukshme.
 • Pamja e ekranit të historikut më të fundit të rimbushjes dhe transaksioneve
 • Adresa juaj e re e emailit

Pas dorëzimit të aplikacionit, shërbimi ndaj klientit do të modifikojë kutinë postare brenda 1 dite pune, ju lutemi të jeni të durueshëm.

Për sigurinë e llogarisë suaj, pasi të modifikohet kutia postare, funksioni juaj i tërheqjes nuk do të jetë i disponueshëm për 24 orë (1 ditë).

Nëse keni ndonjë problem, ju lutemi kontaktoni emailin zyrtar të LBank: [email protected] dhe ne do të ofrojmë shërbim të sinqertë, miqësor dhe të menjëhershëm për ju. Ju mirëpresim gjithashtu të bashkoheni me komunitetin anglez për të diskutuar çështjen më të fundit, (Telegram): https://t.me/LBankinfo .


Nuk mund të merrni një email nga LBank?

Ju lutemi ndiqni me mirësi procedurat e mëposhtme:
 1. Ju lutemi verifikoni llogarinë e regjistruar të emailit dhe sigurohuni që është e saktë.
 2. Ju lutemi kontrolloni dosjen e postës elektronike në sistemin e postës elektronike për të kërkuar emailin.
 3. Lista e bardhë e emailit LBank në serverin tuaj të postës elektronike.
Ju lutemi shtoni llogaritë e mëposhtme në listën tuaj të bardhë:

[email protected]

[email protected]
 1. Sigurohuni që klienti i emailit të funksionojë në mënyrë tipike.
 2. Rekomandohet përdorimi i shërbimeve të njohura të postës elektronike si Outlook dhe QQ. (Shërbimi i emailit Gmail nuk rekomandohet)
Nëse hasni ndonjë problem, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë zyrtar të emailit, [email protected] dhe ne do t'ju ofrojmë shërbimin më të kënaqshëm. Faleminderit përsëri për mbështetjen dhe mirëkuptimin tuaj!

Në të njëjtën kohë, jeni të mirëpritur t'i bashkoheni komunitetit global të LBank për të diskutuar informacionin më të fundit (Telegram): https://t.me/LBankinfo .

Orari i punës së shërbimit të klientit në internet: 9:00 - 21:00

Sistemi i kërkesave: https://lbankinfo.zendesk.com/hc/zh-cn/requests/new

Email zyrtar: [email protected]
Thank you for rating.