Përmbledhje e këmbimit LBank

Shtabi Hong Kong, Kinë
Gjetur në 2015
Shenja vendase Asnje
Kriptovaluta e listuar 120+
Çiftet tregtare 180+
Monedhat e mbështetura të Fiat USD dhe juan kinez
Vendet e mbështetura 200
Depozita minimale N/A
Tarifat e depozitave Falas
Tarifat e transaksionit 0.1%
Tarifat e Tërheqjes Ndryshon në kriptovaluta të ndryshme
Aplikacion po
Mbështetja e Klientit Mail, FAQ, Udhëzues përdoruesi, Qendra e Ndihmës, Paraqisni Kërkesë për Mbështetje

Pavarësisht kufizimeve, LBank po rritet në popullaritet me aplikacionin e saj celular dhe tarifat minimale të tregtimit. Burimet e tij arsimore dhe aftësitë për të vënë në lojë janë më shumë arsye pse është tërheqës globalisht. Klientët duhet të kalojnë nëpër rishikimet e shkëmbimit të LBank përpara se të hipin në bandwagon. Kjo është arsyeja pse këtu është një përmbledhje e thelluar e shkëmbimit të LBank, duke shpjeguar shërbimet e saj, sigurinë, tarifat dhe më shumë.

Çfarë është LBank Exchange?

LBank është një shkëmbim kriptovalutash me bazë në Hong Kong, i themeluar në vitin 2015. Superchains Network Technology Co. Ltd. zotëron dhe operon platformën. Ai ofron çifte të tregtimit të kriptove për 97 argumente, duke e bërë atë një alternativë popullore. Për shkak se selia e saj është e vendosur në Kinë, ajo konkurron me emra si KuCoin, Binance dhe Bit-Z. Për më tepër, vendndodhja e tij kufizon shkëmbimin nga pranimi i përdoruesve nga disa rajone. Megjithatë, ai është ende i disponueshëm në 200 vende, duke grumbulluar 4.8 milionë përdorues. Zgjidhjet si krijimi i shpejtë i llogarisë, një aplikacion celular dhe burime arsimore e bëjnë atë ideal për fillestarët.

Për më tepër, ai ofron mjete të avancuara tregtare si tregues tregtimi dhe API për klientët me përvojë. Për më tepër, ai i lejon përdoruesit të aplikojnë vërtetimin me dy faktorë gjatë hyrjes, duke siguruar gjithashtu kuleta të ruajtjes së ftohtë dhe të nxehtë për sigurinë e fondeve. Platforma meriton lavdërimin e saj për shkak të tarifave minimale të tregtimit dhe tarifave të tërheqjes. Sidoqoftë, i mungon kur bëhet fjalë për përputhshmërinë e monedhës fiat, tregtimin e marzhit dhe metodat e pagesës.

Sidoqoftë, mbijetesa në tregun e kriptomonedhave për 5+ vjet pa ndonjë shkelje të madhe të sigurisë tregon aftësinë e shkëmbimit të LBank.

Rishikimi LBank

Si funksionon LBank Exchange?

Ndërsa LBank operon në një treg shumë konkurrues, operacionet e saj nuk ndryshojnë në mënyrë drastike. Si një shkëmbim kripto, ai ofron një platformë tregtare të bazuar në ueb. Ajo vjen me një ndërfaqe intuitive, duke ofruar një përvojë të thjeshtë për përdoruesit.

Ai gjithashtu përdor tregues të analizës teknike për të ofruar mundësitë më të mira të tregtimit për përdoruesit. Treguesit më të dukshëm të përdorur nga LBank janë CCI, RSI, KDJ dhe MACD. Ai përdor zgjidhje të tilla dhe rrit performancën e tij. Pas krijimit të një llogarie në platformë, përdoruesit thjesht duhet të depozitojnë fonde. Pas kësaj, ata mund të përdorin mjetet për të blerë dhe shitur kriptomonedha.

Karakteristikat e shkëmbimit të LBank

Ashtu si me shumicën e rishikimeve të shkëmbimit të LBank, këtu është një përmbledhje e shpejtë e veçorive më të dukshme të shkëmbimit të kriptomonedhave LBank: -

 • Meqenëse është një platformë me bazë në Kinë, ajo synohet kryesisht drejt tregut aziatik. Ai siguron krijimin e shpejtë të llogarisë për përdoruesit e rinj dhe ofron burime arsimore për t'i ndihmuar ata të fillojnë. Aplikacioni i tij celular i lejon përdoruesit të tregtojnë nga kudo në çdo kohë.
 • Ai kujdeset për fillestarët me ndërfaqen e tij intuitive, ndërsa ndihmon klientët me përvojë me tregues të avancuar dhe dritare tregtare. Mbështetja e saj e gjerë e kriptomonedhës dhe likuiditeti i mjaftueshëm janë arsyeja pse ajo është gjithashtu e njohur në tregun perëndimor. Platforma integron veçori si vërtetimi me dy faktorë, mbrojtja SSL dhe kuletat e ruajtjes së ftohtë/të nxehtë. Mjete të tilla e lejojnë atë të ruajë sigurinë optimale.
 • LBank kapitalizon në themelin e këtyre veçorive dhe ka tarifa minimale tregtare. Për shkak të kësaj, është një platformë ideale si për fillestarët ashtu edhe për veteranët.

Shërbimet e ofruara nga LBank Exchange

Asnjë rishikim i shkëmbimit të LBank nuk mund të jetë i plotë pa shpjeguar shërbimet e tij, kështu që këtu më poshtë kemi renditur shërbimet e shkëmbimit LBank:

Platforma të shumta tregtare

LBank gjithashtu ka pajtueshmëri me shumë pajisje. Përdoruesit mund ta përdorin atë si në desktop ashtu edhe në celular për shërbime cilësore tregtare.

Mjete të avancuara

Platforma ka tregues të avancuar si CCI, RSI, KDJ dhe MACD. Përveç kësaj, përdoruesit me përvojë mund të përfitojnë gjithashtu nga dritarja e saj e tregtimit premium për një përvojë të avancuar tregtare.

Siguria optimale

Me SSL dhe 2FA që mbështesin faqen e saj të internetit, LBank është një platformë e sigurt për të gjithë. Për më tepër, ai përdor kuletat e ruajtjes së ftohtë dhe të nxehtë për të siguruar asetet e përdoruesve.

Shkëmbimi i kriptomonedhave

Tregtimi i kriptove është arsyeja kryesore pse LBank po rritet në popullaritet. Ai i lejon përdoruesit të blejnë dhe shesin shumë monedha dixhitale të njohura me çmime minimale.

Rishikimi LBank

Burimet arsimore

Ka burime arsimore në dispozicion në shkëmbimin për fillestarët. Ai siguron informacionin e nevojshëm për të filluar sa më shpejt dhe pa probleme.

Kuletat dhe porositë

Opsione si portofoli Spot, Sasior, Financa dhe Futures janë gjithashtu të disponueshme për tregtarët veteranë. Për më tepër, klientët mund të përdorin Grid, Futures, dhe Spot Orders.

API-të tregtare

Konsumatorët gjithashtu mund të përdorin API-të e tregtimit për mundësi fitimi në çdo kohë.

Rishikimi i Shkëmbimit LBank: Të mirat dhe të këqijat

Shumë tregtarë priren të lexojnë komente të shkëmbimit të LBank për të kuptuar të mirat dhe të këqijat e saj. Pra, këtu është një përmbledhje e shpejtë e të mirat dhe të këqijat për t'ju ndihmuar të vendosni:

Pro Kundër
Rishikimi LBankLehtë për t'u përdorur dhe kuptuar Rishikimi LBankE paarritshme në shumë vende
Rishikimi LBankIdeale për tregtarët aziatikë Rishikimi LBankMbështetje e ngadaltë e klientit
Rishikimi LBankTarifa të ulëta tregtare dhe pa tarifa për tërheqje Rishikimi LBankE pamundur për kombet që flasin anglisht
Rishikimi LBankOfrohet aplikacioni celular Rishikimi LBankAsnjë cTrader ose MetTrader
Rishikimi LBankMjete të avancuara tregtare Rishikimi LBankMënyra të kufizuara pagese
Rishikimi LBankKrijimi i shpejtë i llogarisë Rishikimi LBankI parregulluar
Rishikimi LBankBurimet arsimore
Rishikimi LBank2FA dhe kuletat e ruajtjes së ftohtë
Rishikimi LBankMbështet 97 kripto argumente
Rishikimi LBankLikuiditet të mjaftueshëm


Procesi i regjistrimit të LBank Exchange

 • Shkoni në faqen zyrtare të LBank në çdo pajisje.
 • Shfletoni në seksionin lart djathtas dhe zgjidhni Regjistrohu.
 • Zgjidhni midis opsioneve të emailit dhe numrit celular.
 • Plotësoni reCaptcha.
 • Prisni për kodin e verifikimit dhe dorëzojeni atë.
 • Krijoni një fjalëkalim dhe konfirmoni atë.
 • Jepni çdo kod referimi, nëse është i disponueshëm.
 • Kontrolloni kutinë e Marrëveshjes së Shërbimit.
 • Prekni në opsionin SignUp.
 • Do të hapë një dritare si kjo.
 • Tani, zgjidhni nëse do të lidhni opsionin 2FA. Zgjidhni Kapërce, nëse jo.
 • Ai do t'i ridrejtojë klientët në faqen kryesore me opsionin e llogarisë në seksionin lart djathtas.

Rishikimi LBank

Si të filloni tregtimin me shkëmbimin LBank?

LBank ofron një proces të qetë tregtimi që fillon me krijimin e një llogarie. Përdoruesit mund ta krijojnë atë si në faqen e internetit ashtu edhe në aplikacion me informacion minimal. Pas krijimit të një llogarie, klientët duhet të zgjedhin një metodë të përshtatshme depozitimi. Klientët kanë mundësinë e një transferte bankare, kuletat elektronike, MasterCard dhe asetet dixhitale. Procesi i depozitimit është i shpejtë.

Pas depozitimit, klientët mund të tregtojnë mbi 95+ kriptovaluta. Procesi është i thjeshtë pasi përdoruesit thjesht duhet të hyjnë në faqen e saj. Ekziston një opsion blerjeje në faqen kryesore me opsione të shumta të monedhës fiat. Pas futjes së shumës në një monedhë të përshtatshme, klientët thjesht mund të prekin opsionin Bli tani. Tani, klientët zgjedhin opsionin e pagesës nëse llogaria nuk ka fonde. Ai do të fillojë menjëherë transaksionin dhe klientët do të marrin një konfirmim pasi të ekzekutohet.

Tarifat e këmbimit të LBank

Shumica e shkëmbimeve të kriptomonedhave ngarkojnë tre lloje tarifash nga përdoruesit:-

 • Tarifat e tregtimit
 • Tarifat e depozitave
 • Tarifat e Tërheqjes

Sidoqoftë, shkëmbimi i kriptove LBank ngarkon gjithashtu tarifa të prodhuesit dhe marrësit për shkak të funksionaliteteve të tij shtesë. Megjithatë, tarifat e tij janë ndër opsionet më konkurruese në treg.

Tarifat e tregtimit

LBank Exchange ngarkon një tarifë të sheshtë prej 0,10% për çdo tregti, e cila është minimale në krahasim me bursat e tjera. Gjithashtu, tarifat mesatare për treg mbeten në nivelin 0.25%, duke treguar përballueshmërinë e LBank.

Tarifat e depozitave

Nuk ka tarifa depozitash në platformë. Përdoruesit mund të zgjedhin nga kriptovalutat, kuletat elektronike, MasterCard dhe transfertat bankare për të depozituar fonde.

Tarifat e Tërheqjes

Ndërsa nuk ka tarifa të drejtpërdrejta për tërheqje në shkëmbimin e LBank, ajo shkakton tarifa të vendosura nga rrjetet. Për shembull, ka një tarifë prej 0.1% për tërheqjet e Ethereum.

Tarifat e Prodhuesit dhe Marrësit

Ka një tarifë të sheshtë prej 0,10% si për ekzekutimin e një urdhri limit ashtu edhe për atë të tregut. Tarifat përshtaten mirë me mesataren e industrisë. Megjithatë, kontrolloni këtë lidhje për të ditur detajet e plota të orarit të tarifave të LBank.

Metodat e Pranuara të Pagesës LBank

Mënyrat e pagesës nuk janë përshtatshmëria e fortë e LBank pasi ajo mbështet vetëm një pjesë të vogël të opsioneve. Sidoqoftë, ai ofron alternativa të njohura si MasterCard, kuletat elektronike rajonale, transfertat bankare dhe kriptovalutat.

Monedhat e vendeve të mbështetura nga LBank

Ndërsa përputhshmëria e kriptove është një vend relativisht më i fortë për LBank, i mungon për sa i përket mbështetjes së vendit. Meqenëse është i bazuar në Kinë, mund të ketë kufizime ligjore në vende të caktuara.

Megjithatë, ajo ende ofron shërbime cilësore në shumë vende si:

 • Indi
 • SHBA
 • Australia
 • Kanadaja
 • Kinë
 • Korea e Veriut
 • Gjermania
 • Zelanda e Re
 • Egjipti
 • Portugalia
 • Turqia
 • Katari
 • Franca
 • Danimarka

"LBank Exchange US" është një kërkim popullor midis tregtarëve, duke pasur parasysh kërkesën masive të kriptove në të gjithë vendin.

LBank ofron 97 asete dixhitale dhe kriptovaluta për klientët, me më të shquarit:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Gold
 • Litecoin
 • NEO
 • Bitcoin Cash
 • Qtum
 • Zcash
 • Ethereum Classic
 • Siacoin
 • Bitshares
 • Bitcoin-diamant
 • VeChain

Platforma e Tregtisë LBank

Shkëmbimi i kriptove LBank ka një platformë tregtare miqësore për përdoruesit. Qasja e saj e thjeshtuar kujdeset për çdo përdorues, pavarësisht nga përvoja e tregut. Ajo vjen me tabela të drejtpërdrejta dhe blerje të dritareve. Për më tepër, ai integron tregues të avancuar dhe mjete të analizës së tregut. Megjithatë, ka mungesë të mjeteve të vizatimit dhe analizës së grafikut. Klientët nuk kanë nevojë të kalojnë disa hapa për të kryer një tregti, gjë që është gjithmonë një shenjë e mirë. Në përgjithësi, ai paraqet zgjidhje me famë që i shërbejnë çdo klase tregtare pa telashe.

Aplikacioni LBank Mobile

Ashtu si shumica e shkëmbimeve të njohura, LBank ofron një aplikacion të përgjegjshëm. Përdoruesit mund ta shkarkojnë aplikacionin përmes Google Play Store dhe Apple Store. Disponueshmëria e tij për përdoruesit e Android dhe iOS e bën atë një zgjedhje popullore midis tregtarëve. Aplikacioni funksionon mirë, ofron funksionalitetet e nevojshme dhe vjen me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit.

Rishikimi LBank

Siguria dhe privatësia e LBank

Shkëmbimi përparon për sa i përket sigurisë me teknologji si SSL që mbështesin faqen e saj të internetit. Ai integron sistemet e vërtetimit C1 dhe C2 së bashku me mekanizmin e verifikimit me dy faktorë për përdoruesit. Për më tepër, platforma përdor kuletat e ruajtjes së ftohtë dhe të nxehtë për të siguruar asetet e përdoruesve dhe kjo e bën LBank shkëmbimin më të sigurt të kriptomonedhave. Përdoruesit bëjnë pyetje si "A është i sigurt shkëmbimi LBank" sepse është ende i parregulluar. Megjithatë, klientët duhet të kenë parasysh se shumica e shkëmbimeve funksionojnë pa licenca rregullatore. Plus, LBank ka 5+ vite përvojë në treg me një histori pa shkelje.

Mbështetja e Klientit LBank

Platforma ofron mundësi të shumta mbështetjeje për klientët. Përdoruesit mund të arrijnë drejtuesit e mbështetjes përmes bisedës së drejtpërdrejtë ose platformave të mediave sociale. Mbështetja me email është gjithashtu e disponueshme për tregtarët që përballen me ndonjë problem. Fillestarët gjithashtu mund të përfitojnë nga burimet arsimore si blogjet, njoftimet për lajme, udhëzuesit dhe pyetjet e shpeshta.

Rishikimi LBank

Verdikti ynë: A ia vlen Shkëmbimi LBank?

Në përgjithësi, LBank ofron mjete optimale si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët me përvojë. Burimet e tij arsimore dhe treguesit e avancuar janë dëshmi e deklaratës. Siguria e saj e jashtëzakonshme tejkalon mbështetjen e kufizuar të metodës së pagesës të LBank. Platforma është e përballueshme me tarifa minimale. Kështu, çdo tregtar mund të hyjë në të për të blerë/shitur 120+ kriptovaluta në çast.

Pyetjet e shpeshta

A është i ligjshëm shkëmbimi LBank?

Po, LBank është një shkëmbim i ligjshëm me 5+ vite përvojë në industri.

Si fiton para LBank?

LBank fiton para përmes tarifave të prodhuesit dhe marrësit. Përveç kësaj, ajo ngarkon tarifat e tërheqjes të vendosura nga rrjetet.

Si mund të depozitoj/tërheq para nga LBank?

Përdoruesit mund të depozitojnë përmes MasterCard, eWallets dhe kriptovalutave. Për t'u tërhequr nga LBank, përdoruesit mund të dërgojnë kriptovaluta në çdo portofol personal.

A është e besueshme LBank?

Po, LBank ka qenë një platformë e besueshme që u shërben përdoruesve globalë që nga viti 2015.

Thank you for rating.