Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në LBank
Tutoriale

Si të identifikoheni dhe të verifikoni llogarinë në LBank

Hyni në llogarinë tuaj LBank, konfirmoni detajet tuaja të kontaktit, identifikimin e furnizimit dhe ngarkoni një foto ose portret. Sigurohuni që të siguroni llogarinë tuaj LBank - ndërsa ne bëjmë gjithçka për ta mbajtur llogarinë tuaj të sigurt, ju gjithashtu keni fuqinë për të rritur sigurinë e llogarisë tuaj LBank.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë në LBank
Tutoriale

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë në LBank

Ky postim do të demonstrojë se si të dërgoni kriptomonedhën në përgjithësi, dhe veçanërisht USDT nga portofoli juaj personal i kriptove në LBank, si dhe se si të ruani monedhat tuaja lokale në portofolin kripto të LBank. Për të marrë para, ju gjithashtu mund të shesni ose tërhiqni kriptomonedhën tuaj.